Wilt u een gesprek? Of zonder afspraak een kerkdienst bijwonen of even kijken in de kerk?

U bent van harte welkom! Zie voor contact gegevens en openingstijden de pagina ''Contact''.

Er vinden weer (fysieke) kerkdiensten plaats in het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente Sebaldeburen. Van harte welkom, ook als u geen lid van onze kerk bent! Tijdens deze kerkdiensten zullen wel de richtlijnen van de overheid / RIVM in acht genomen worden. Dit betekent o.a. dat er maximaal 30 mensen in het kerkgebouw aanwezig mogen zijn met waarborging van 1,5 meter afstand tussen pastorale eenheden. Een uitwerking van de richtlijnen die gehanteerd zullen  orden tijdens de kerkdiensten vindt u in de volgende twee documenten:  Verkort document corona maatregelen kerkdienst en Uitgebreid document corona maatregelen kerkdienst

Inmiddels is er kerktelevisie in de Hervormde Kerk Sebaldeburen. Dit betekent dat u de kerkdiensten ook via het internet ''live'' kunt volgen met beeld. Op de pagina ''Online'' onder het kopje ''Kerkdiensten'' zullen de live diensten zichtbaar zijn.

Daarnaast wil de kerkenraad benadrukken dat we, in navolging van Jezus Christus, iedereen een helpende hand willen bieden. Ongeacht lidmaatschap, achtergrond, e.d.. Uiteraard geldt: voor zover wij er toe in staat zijn. Maar als u dus hulp nodig heeft, laat het ons gerust weten! Voor contactgegevens klik op deze link: Kerkenraad.

Tenslotte, willen wij als kerkenraad opmerken dat wij in alles afhankelijk zijn van de hulp en zegen van de Heere. Dit beseffen wij te meer nu een coronacrisis ons leven, ons land en onze kerk heeft getroffen. Laten wij als individuen en als gemeenschap bidden tot God en Hem vragen om Zijn liefdevolle hulp en Zijn grote genade voor ons hart, gezin, dorp, onze maatschappij en de wijde wereld. Wetend dat Hij ons mensen Zijn genade en vrede wilt schenken.

Open kerk!

In de maanden juli en augustus zal de kerk open zijn voor bezoekers. Wilt u even rondkijken in een kerk van 200 jaar oud, tot rust komen op de kerkbanken, bidden in de stilte, uw gebeden opschrijven in een boek.. het kan nu ook door de weeks, zonder een afspraak te maken. Kom gewoon eens langs op de openingstijden. Zie onder het kopje ''Contact'' de pagina ''Openingstijden.''