Een afspraak maken? Bel of mail gerust! Zie voor de contactgegevens de pagina ''Contact''.

De kerkenraad heeft besloten dat er vanaf zondag 7 juni 2020 weer (fysieke) kerkdiensten plaats zullen vinden in het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente Sebaldeburen. Tijdens deze kerkdiensten zullen de richtlijnen van de overheid / RIVM in acht genomen worden. Dit betekent o.a. dat er maximaal 30 mensen in het kerkgebouw aanwezig mogen zijn met waarborging van 1,5 meter afstand tussen pastorale eenheden. Een uitwerking van de richtlijnen die gehanteerd zullen worden tijdens de kerkdiensten vindt u in de volgende twee documenten:  Verkort document corona maatregelen kerkdienst en Uitgebreid document corona maatregelen kerkdienst .

Inmiddels is er kerktelevisie in de Hervormde Kerk Sebaldeburen. Dit betekent dat u de kerkdiensten live kunt volgen met beeld. Op de pagina ''Online'' onder het kopje ''Kerkdiensten'' zullen de live diensten zichtbaar zijn.

Daarnaast wil de kerkenraad benadrukken dat we, in navolging van Jezus Christus, iedereen een helpende hand willen bieden. Ongeacht lidmaatschap, achtergrond, e.d.. Uiteraard geldt: voor zover wij er toe in staat zijn. Maar als u dus hulp nodig heeft, laat het ons gerust weten! Voor contactgegevens klik op deze link: Kerkenraad.

Tenslotte, willen wij als kerkenraad opmerken dat wij in alles afhankelijk zijn van de hulp en zegen van de Heere. Dit beseffen wij te meer nu een coronacrisis ons leven, ons land en onze kerk heeft getroffen. Laten wij als individuen en als gemeenschap het aangezicht van de Heere zoeken in gebed en Hem vragen om Zijn liefdevolle hulp en Zijn grote genade voor ons hart, gezin, dorp, onze maatschappij en de wijde wereld. Wetend dat Hij ons mensen Zijn genade en vrede wilt schenken: ''Genade zij u en vrede van God, onze Vader, en van de Here Jezus Christus.''

Vakantie Bijbel Week in Sebaldeburen!

In de eerste week van de zomervakantie wordt er een Vakantie Bijbel Week gehouden in gebouw ‘Irene’ aan de Kerkweg 2a in Sebaldeburen, naast de Hervormde kerk. Het thema is: ‘Aan tafel’.

Alle kinderen van de  basisschool zijn van harte welkom op 6,7,9 en 10 juli van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname is gratis, opgave niet nodig. Er wordt geknutseld, gezongen, spelletjes gedaan en een Bijbelverhaal verteld. Op vrijdag zal er een pannenkoekenmaaltijd georganiseerd worden.

De Vakantie Bijbel Week is met inachtneming én onder voorbehoud van nieuwe corona maatregelen. Er gelden onder andere de volgende regels: kinderen blijven thuis wanneer er iemand in het gezin ziek/verkoude n is, kinderen houden 1,5 meter afstand van de clubleiding, de handen worden gewassen bij aankomst en vertrek, .... Veiligheid en gezelligheid gaan hand in hand!