De Verbinding

In het jaar 2019 heeft de kerkenraad van de Hervormde Kerk Sebaldeburen, in samenwerking met de IZB en het Smedingfonds, besloten om een pioniersplek te beginnen in Sebaldeburen.  Nu we al weer een paar jaar samen onderweg zijn, kan er dankbaar vastgesteld worden dat er een ''pioniersteam'' is met een drietal vaste kernactiviteiten, waaronder de Dorpskamer en Kinder Bijbel Club De Sleuteldragers.

• De Verbindingsdiensten op zondag. Deze vinden voor het eerst plaats op 26 juni en 24 juli om 13:30 uur. Daarna wordt er geëvalueerd hoe er vervolg aan gegeven wordt. Deze diensten zijn laagdrempelig, bedoeld om mensen in verbinding te brengen met zichzelf, met de mensen om zich heen, de wereld waarin zij leven, maar bovenal met God.
  • De Dorpskamer is iedere donderdagavond van 19:00 - 21:30 en iedere vrijdagmiddag van 14:00-17:00 uur open. Op de eerste en derde donderdag van de maand is er een gratis maaltijd van 17:00 tot 19:00 uur. Iedereen is van harte welkom, wie je ook bent of waar je ook vandaan komt. Meld je gerust aan via de onderstaande website!
  • Kinder Bijbel Club de Sleuteldragers is op iedere derde zondag van de maand van 14:00-15:30 uur. in het Irenegebouw Deze gratis club is voor kinderen tussen de 4-12 jaar. Tijdens de club wordt er een Bijbelverhaal verteld, gezongen en geknutseld en er worden spelletjes gedaan. Alle kinderen zijn welkom.

Voor meer informatie over De Verbinding ga naar de website:  www.deverbinding-sebaldeburen.nl