Welkom!

Fijn dat u deze site bezoekt! Dit is de website van de Hervormde Gemeente Sebaldeburen. Op deze website vindt u informatie over de kerkgemeenschap, het kerkgebouw, de geschiedenis, activiteiten die plaatsvinden, en dergelijke.

Voelt u zich van harte welkom in een van de kerkdiensten of op andere momenten.
Wilt u een ontmoeting met de gemeenteleden, een kerkenraadslid of de voorganger? Wees welkom!

Samen Zingen 12 februari

Op zondagavond 12 februari is er weer Samen Zingen in de dorpskerk van Sebaldeburen.

Tijdens dit zanguur van 19.00 - 20.00 worden er geestelijke liederen gezongen. Een deel van die liederen is opgegeven door degene die de avond leidt, een ander deel mag worden opgegeven door de aanwezigen.

Tijdens deze avond zal er muziek gemaakt en gezongen worden door de zussen Kleefman

Verder zal er ook een meditatie worden gehouden door dhr. J. van den Berge, de voorganger van de Hervormde Kerk in Sebaldeburen.

Van harte welkom! De toegang is gratis.

26-04-2021

Herbevestiging en bevestiging

Op zondag 25 april zijn in de gemeente 2 ambtsdragers herbevestigd (Huizinga en Van Slooten) en 2 ambtsdragers bevestigd (Toes en Van Woudenbergh). In de dienst stond Psalm 134 centraal; de zegen aan de Heere en de zegen van de Heere. Een bijzondere zondag voor de gemeente. Geprezen zij de Heere.