Welkom!

Fijn dat u deze site bezoekt! Dit is de website van de Hervormde Gemeente Sebaldeburen. Op deze website vindt u informatie over de kerkgemeenschap, het kerkgebouw, de geschiedenis, activiteiten die plaatsvinden, en dergelijke.

Voelt u zich van harte welkom in een van de kerkdiensten of op andere momenten.
Wilt u een ontmoeting met de gemeenteleden, een kerkenraadslid of de voorganger? Wees welkom!

Samen Zingen 12 februari

Op zondagavond 12 februari is er weer Samen Zingen in de dorpskerk van Sebaldeburen.

Tijdens dit zanguur van 19.00 - 20.00 worden er geestelijke liederen gezongen. Een deel van die liederen is opgegeven door degene die de avond leidt, een ander deel mag worden opgegeven door de aanwezigen.

Tijdens deze avond zal er muziek gemaakt en gezongen worden door de zussen Kleefman

Verder zal er ook een meditatie worden gehouden door dhr. J. van den Berge, de voorganger van de Hervormde Kerk in Sebaldeburen.

Van harte welkom! De toegang is gratis.

23-12-2022

Nieuwe leden

In het laatste kwartaal van 2022 mochten we als gemeente 9 nieuwe gemeenteleden welkom heten. Hier zijn we de Heere God heel dankbaar voor. In het kerkkrantje kunt u meer lezen over de namen en gegevens van deze mensen.