Welkom

Fijn dat u deze site bezoekt! Dit is de website van de Hervormde Gemeente Sebaldeburen. Op deze website vindt u informatie over de kerkgemeenschap, het kerkgebouw, de historie van de kerk, activiteiten die plaatsvinden, e.d.

Voel je van harte welkom in een van de kerkdiensten of op andere momenten.
Wil je een ontmoeting met de gemeenteleden, een kerkenraadslid of de voorganger? Wees welkom!

U bent van harte welkom bij de fysieke kerkdiensten  in de kerk in Sebaldeburen met in achtneming van veiligheidsmaatregelen. Dat betekent; 1,5 meter afstand houden - ook in de bank -, handen ontsmetten en een mondkapje op bij het betreden en verlaten van het kerkgebouw.

Kerkdiensten kunnen daarnaast ook live (met beeld) gevolgd worden via de pagina Online op deze website of de website: www.kerkdienstgemist.nl

Vakantie Bijbel Week 2021

Dit jaar wordt er weer een (gratis) Vakantie Bijbel Week georganiseerd in Sebaldeburen!

Samen zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, knutselen, spelletjes spelen en meer!

Alle kinderen tussen 4-12 jaar zijn van harte welkom!

Data: 12, 13, 15 en 16 juli van 10.00 uur tot en met 12.00 uur.

Locatie: Irenegebouw en grasveld er naast.

De week wordt afgesloten met een pannenkoekenmaaltijd op vrijdag 16 juli rond 12.00 uur in de buitenlucht. Ouders zijn daarbij van harte welkom. Als u mee wilt helpen met het bakken van pannenkoeken, mag u dat aangeven :)

Opgeven voor de pannenkoekenmaaltijd kan tot woensdag 14 juli door onderstaand formulier in te vullen!

Kinder Bijbel Club ''De Sleuteldragers'' op Zondag

Vanaf september 2021 is er op iedere derde zondag van de maand een Kinder Bijbel Club.

Deze gratis club is voor kinderen tussen de 4-12 jaar. Locatie: het Irenegebouw (kerkweg 2a).

Tijdens de club wordt er een Bijbelverhaal verteld, gezongen en geknutseld en worden spelletjes gedaan!

De club is van 14.00 - 15.30 uur en het eerste clubmoment zal zijn op zondag 19 september.

Op zaterdag 21 augustus van 10.30 - 12.30 uur is er een hele leuke startactiviteit. Wees erbij!

29-03-2021

Bloembollenactie

Vrijdag 26 maart zijn er in Sebaldeburen bloembollen uitgedeeld als ''Paaspresentje''. Met daarop de tekst:
Pasen
Nieuw leven
Feest van opstanding
Jezus overwon de dood
Halleluja!
We wensen iedereen (alvast) een goed en gezegend Pasen toe!

Bloembollen.jpeg