Welkom!

Fijn dat u deze site bezoekt! Dit is de website van de Hervormde Gemeente Sebaldeburen. Op deze website vindt u informatie over de kerkgemeenschap, het kerkgebouw, de geschiedenis, activiteiten die plaatsvinden, en dergelijke.

Voelt u zich van harte welkom in een van de kerkdiensten of op andere momenten.
Wilt u een ontmoeting met de gemeenteleden, een kerkenraadslid of de voorganger? Wees welkom!

Verbindingsdienst 27 november 14.00 uur

''Meer dan een geluksmoment?!''.

Bij de Verbindingsdienst op zondagmiddag 27 november zal het gaan over de vraag hoe je blijvende vreugde kunt ervaren in je leven. Niet hoe je een ''geluksmomentje'' kunt hebben, maar een diepe en blijvende aanwezigheid van vreugde kunt ervaren in je hart. Kom samen met ons hierover nadenken, spreken en zingen in een Verbindingsdienst in Sebaldeburen!

Tijdens de samenkomsten is er een kindermoment. Muziekgroep BEN uit Enumatil zal het zingen begeleiden en zorgen voor muzikale momenten. Er vindt een korte overdenking door dhr. Heije Wubs plaats, waarna er onderling gesprek mogelijk is door het (anoniem) indienen van vragen. Nadien is er koffie, thee en gebak in het gebouw Irene naast de kerk.

Alles is gratis. Spreekt jou dit aan? Iedereen is van harte welkom!

26-04-2021

Herbevestiging en bevestiging

Op zondag 25 april zijn in de gemeente 2 ambtsdragers herbevestigd (Huizinga en Van Slooten) en 2 ambtsdragers bevestigd (Toes en Van Woudenbergh). In de dienst stond Psalm 134 centraal; de zegen aan de Heere en de zegen van de Heere. Een bijzondere zondag voor de gemeente. Geprezen zij de Heere.