Welkom

Fijn dat u deze site bezoekt! Dit is de website van de Hervormde Gemeente Sebaldeburen. Op deze website vindt u informatie over de kerkgemeenschap, het kerkgebouw, de historie van de kerk, activiteiten die plaatsvinden, en meer.

Voelt u zich  van harte welkom in een van de kerkdiensten of op andere momenten.
Wilt u een ontmoeting met de gemeenteleden, een kerkenraadslid of de voorganger? Wees welkom!

U bent van harte welkom bij de fysieke kerkdiensten in de kerk in Sebaldeburen met in achtneming van veiligheidsmaatregelen. Dat betekent op dit moment: handen ontsmetten bij binnenkomst, 1,5 meter afstand houden - ook in de bank - en dat de kerkruimte goed geventileerd wordt (dit betekent dat er ook een raam open kan staan).

Kerkdiensten kunnen daarnaast ook live (met beeld) gevolgd worden via de pagina Online op deze website of de website: www.kerkdienstgemist.nl

Pioniersplek De Verbinding

In het jaar 2019 heeft de kerkenraad van de Hervormde Kerk Sebaldeburen, in samenwerking met de IZB en het Smedingfonds, besloten om een pioniersplek te initiëren in Sebaldeburen.  Nu, na 2 jaar, kan er dankbaar vastgesteld worden dat er een ''pioniersteam'' is met een aantal vaste kernactiviteiten, waaronder de Dorpskamer en Kinder Bijbel Club De Sleuteldragers.

• De Dorpskamer is vanaf de eerste week van december '21, iedere donderdagavond open van 19:00-21:30 en iedere vrijdagmiddag van 14:00-17:00 uur. De eerste en derde donderdag van de maand kunnen mensen een gratis eten van 17:00-19:00 uur. Locatie: Irenegebouw.
  • Kinder Bijbel Club de Sleuteldragers is op iedere derde zondag van de maand van 14:00-15:30 uur. in het Irenegebouw Deze gratis club is voor kinderen tussen de 4-12 jaar. Tijdens de club wordt er een Bijbelverhaal verteld, gezongen en geknutseld en er worden spelletjes gedaan. Alle kinderen zijn welkom.

Meer informatie over het pioniersteam en haar activiteiten kunt u vinden op de website:  www.deverbinding-sebaldeburen.nl/

26-04-2021

Herbevestiging en bevestiging

Op zondag 25 april zijn in de gemeente 2 ambtsdragers herbevestigd (Huizinga en Van Slooten) en 2 ambtsdragers bevestigd (Toes en Van Woudenbergh). In de dienst stond Psalm 134 centraal; de zegen aan de Heere en de zegen van de Heere. Een bijzondere zondag voor de gemeente. Geprezen zij de Heere.