Welkom

Fijn dat u deze site bezoekt! Dit is de website van de Hervormde Gemeente Sebaldeburen. Op deze website vindt u informatie over de kerkgemeenschap, het kerkgebouw, de geschiedenis, activiteiten die plaatsvinden, en dergelijke.

Voelt u zich van harte welkom in een van de kerkdiensten of op andere momenten.
Wilt u een ontmoeting met de gemeenteleden, een kerkenraadslid of de voorganger? Wees welkom!

Bijbelstudie

Iedere derde woensdag van de maand is er 's morgens een Bijbelstudie in het Irenegebouw. De data van dit seizoen zijn: 19 jan., 16 feb., 16 ma., 20 apr., 18 mei, 15 jun., 13 juli (ivm Vakantie Bijbelweek). We beginnen om 09.30 uur en eindigen uiterlijk om 11.30 uur. Eerst is er een kort rondje ''hoe is het?'', vervolgens een inleiding door de eigen voorganger dhr. Van den Berge en daarna spreken we met elkaar over de inhoud van het Bijbelstudieboekje. We maken bij de Bijbelstudie gebruik van het boekje ''Wie ben ik in Christus?'' van ds. G. Mink. Iedereen is van harte welkom!

Actie kerkbalans 2022

“Een oase van rust in de hectiek van alledag”. “Een plek waar ik vragen kan stellen over mijn leven”. “Ik kan er mijn geloof beleven en anderen ontmoeten”. Dat zijn veel gegeven antwoorden op de vraag: “Wat betekent de kerk voor jou?” Het zijn antwoorden van mensen die vandaag in de kerk komen, maar die voor de mens van morgen niet veel anders zullen zijn.

Als kerk zijn wij afhankelijk van uw giften. Mede dank zij die giften kan de kerk haar plek blijven innemen in Sebaldeburen. Hierdoor hebben wij het afgelopen jaar veel kunnen doen en ook dit jaar willen we er weer graag zijn voor iedereen die de kerk nodig heeft, op wat voor manier dan ook.

Wij hopen van harte dat u de kerk wilt steunen, zodat de kerk van betekenis kan blijven in en voor Sebaldeburen en omgeving, door inspirerend, gastvrij en zorgzaam te zijn voor elkaar. Wij zijn blij met iedere bijdrage, ongeacht de hoogte ervan!
Helpt u mee? U kunt uw bijdrage, die volledig bestemd is voor de eigen gemeente,  overmaken op rekeningnummer NL95RABO 0323701507 ten name van ‘Hervormde Gemeente Sebaldeburen’. Dankzij uw gift vandaag blijft de kerk in Sebaldeburen ook morgen een plek van betekenis. Hartelijk dank!

Met vriendelijke groet, Kerkvoogdij Hervormde Gemeente Sebaldeburen

Pioniersplek De Verbinding

In het jaar 2019 heeft de kerkenraad van de Hervormde Kerk Sebaldeburen, in samenwerking met de IZB en het Smedingfonds, besloten om een pioniersplek te initiëren in Sebaldeburen.  Nu, na 2 jaar, kan er dankbaar vastgesteld worden dat er een ''pioniersteam'' is met een aantal vaste kernactiviteiten, waaronder de Dorpskamer en Kinder Bijbel Club De Sleuteldragers.

• De Dorpskamer is iedere donderdagavond van 19:00 - 21:30 en iedere vrijdagmiddag van 14:00-17:00 uur open. Op de eerste en derde donderdag van de maand is er een gratis maaltijd van 17:00 tot 19:00 uur. Iedereen is van harte welkom, wie je ook bent of waar je ook vandaan komt. Meld je gerust aan via de onderstaande website!
  • Kinder Bijbel Club de Sleuteldragers is op iedere derde zondag van de maand van 14:00-15:30 uur. in het Irenegebouw Deze gratis club is voor kinderen tussen de 4-12 jaar. Tijdens de club wordt er een Bijbelverhaal verteld, gezongen en geknutseld en er worden spelletjes gedaan. Alle kinderen zijn welkom.

Meer informatie over het pioniersteam en haar activiteiten kunt u vinden op de website:  www.deverbinding-sebaldeburen.nl/

01-06-2021

Kinderoppas

Vanaf zondag 31 mei is besloten om ''om de week'' een kinderoppas/creche te verzorgen tijdens de kerkdienst in de Hervormde Kerk Sebaldeburen. Hierdoor is het makkelijker voor ouders met kinderen om naar kerk te gaan. Inmiddels zijn er al 8 mensen bereid gevonden om op te passen. Prachtig dat enthousiasme! Wilt u ook oppassen; dan kunt u zich aanmelden bij Netty Toes, die tegelijk ook het aanspreekpunt vormt van de kinderoppas.