Welkom!

Fijn dat u deze site bezoekt! Dit is de website van de Hervormde Gemeente Sebaldeburen. Op deze website vindt u informatie over de kerkgemeenschap, het kerkgebouw, de geschiedenis, activiteiten die plaatsvinden en dergelijke.

Voelt u zich van harte welkom in een van de kerkdiensten of op andere momenten.
Wilt u een ontmoeting met de gemeenteleden, een kerkenraadslid of de voorganger? Wees welkom!

01-06-2021

Kinderoppas

Vanaf zondag 31 mei is besloten om ''om de week'' een kinderoppas/creche te verzorgen tijdens de kerkdienst in de Hervormde Kerk Sebaldeburen. Hierdoor is het makkelijker voor ouders met kinderen om naar kerk te gaan. Inmiddels zijn er al 8 mensen bereid gevonden om op te passen. Prachtig dat enthousiasme! Wilt u ook oppassen; dan kunt u zich aanmelden bij Netty Toes, die tegelijk ook het aanspreekpunt vormt van de kinderoppas.