Hervormde gemeente Sebaldeburen
Provincialeweg 44, Sebaldeburen

Van harte welkom op de website van de Hervormde Gemeente Sebaldeburen!

Fijn dat u deze site bezoekt. Hopelijk maakt de website u nieuwsgierig naar meer..

De beste kennismaking is natuurlijk de ontmoeting.
Op zondag, tijdens of na de kerkdienst, of doordeweeks.

Een afspraak maken? Bel of mail gerust! Zie voor de contactgegevens de pagina ''Contact''.


Coronavirus

Met ingang van woensdag 1 april heeft de kerkenraad besloten om alle fysieke kerkelijke activiteiten van de Hervormde Gemeente in Sebaldeburen op te schorten tot 30 april 2020. Als kerkenraad beseffen wij dat het een groot gemis is om elkaar niet in een kerkdienst rondom het geopende Woord te kunnen ontmoeten. Maar gezien de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) achten wij het hiervoor genoemde besluit voor ieders gezondheid noodzakelijk. Wij hopen op uw en jouw begrip.

Als kerkenraad bieden wij 2 alternatieven voor de eredienst in het kerkgebouw aan. 

Het eerste alternatief kunt u vinden onder het kopje ''Kerkdiensten'' -> ''Online'' bovenaan deze pagina. Hier vindt u meditaties die zijn ingesproken door dhr. J.C.A. van den Berge en iedere zaterdagavond online worden gezet. Zo kunt u op zondagmorgen (of op een ander moment) een meditatie aanklikken en beluisteren in plaats van het bezoeken van een kerkdienst. Klik op deze link: Online.

Het tweede alternatief is dat u luistert naar een kerkdienst van een broeder/zuster gemeente. U kunt bijvoorbeeld de kerkdiensten luisteren van de Hervormde Gemeente in Noordhorn of de Hervormde Gemeente in Een. Zij zenden beiden op zondag live kerkdiensten uit via kerkdienstgemist.nl. Dit zijn de internetpagina's waarop u de diensten kunt meeluisteren:

Noordhorn: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1416-Hervormde-gemeente-Noordhorn.

Een: https://www.hervormd-een.nl/kerkdienst-gemist

Tenslotte willen wij als kerkenraad benadrukken dat wij u graag hulp bieden wanneer u dit nodig heeft. Wilt u graag meeluisteren met een kerkdienst van een andere gemeente maar weet u niet goed hoe dit moet? Kunt u zelf niet meer naar de supermarkt en heeft u niet iemand die een boodschap voor u kan halen? Voelt u zich eenzaam en wilt u gewoon eens praten? Neem contact met ons op! Voor contactgegevens klik op deze link: Kerkenraad.


Aanmelden